Choď na obsah Choď na menu

Mikulášsky nočný beh na Balážku

6. 12. 2019

Výsledková listina

 

Premiérovo na rozhľadňu na Balážke

Jednou z akcií na Mikuláša 2019 bola aj premiéra Mikulášskeho nočného behu na rozhľadňu na Balážke. Trojkilometrovú trať zo Základnej školy Hviezdoslavova, cez cyklochodník ku poldru a kríž na malej skale, sa vydalo za chladného večerného počasia 31 bežcov. Víťazmi sa stali Kamil Jenča (Gymnázium Lipany) a Simona Čonková (MARAS Team). 

Cieľom akcie však bola aj podpora a príspevok rodine Ľuboslava Červeňáka. Krásnym gestom sa prezentoval aj víťaz Kamil Jenča, ktorý svoju finančnú odmenu daroval účastníkovi behu Ľuboslavovi Červeňákovi.

Ocenený bol aj Maras Team chutnou pizzou z Pizzerie BONO za najpočetnejšiu účasť, Gabriel Kuchár, ako autor trate a Jožko Daňko časomerač ZasRun Šarišské Bohdanovce.

Po ukončení behu a návratu do miesta štartu účastníci ochutnali kapustnicu z dielne rodiny Igora Sladkovského a občerstvili sa kávou, čajom a izotonickými nápojmi.

Akciu zabezpečoval Martin Žihala, Ján Feltovič,  Ľubo a Anička Smetankovci a množstvo dobrovoľníkov, ktorým patrí poďakovanie. Na trati bolo aj množstvo povzbudzujúcich divákov, ktorí neváhali a prišli podporiť svetielkujúcich bežcov mohutným potleskom.

Ďakujeme aj sponzorom a podporovateľom podujatia: Komunitnej nadácii Modrá Torysa, mestu Lipany, KST Mladosť ODEVA Lipany, Petrovi Mathému, Maruške Timčovej, Ľudke andráčovej, Petrovi Kanráčovi, Vladovi Gladišovi, Janke Bodnárovej - Gabošovej, Dorotke Štieberovej, Terke Adamkovej, Pavlovi Gabošovi, ako aj vedeniu ZŠ Hviezdoslavova-Pavlovi Palenčárovi a Martinovi Šuhajovi za vytvorenie ideálneho miesta na štart a cieľ pretekov.

Rozhľadňa na Balážke sa stáva novým miestom stretnutí a výstupov – ďakujeme!

 

Dodo Sobota, autor projektu

 

 

 

bnb_2019.jpg

 

Propozície behu

 

Poplatok: Prihlásení cez internet  do 3. 12. 2019 min. 9.-€

             číslo účtu: SK 60 0900 0000 0005 0011 5306

             Prihlásení v deň štartu min. 13.-€  

 

Informácie a info: Dodo Sobota, 0917/887 778   jsobota31@gail.com

 

Prihlasovanie elektronickou formou je už ukončené. Prihlásiť sa je možné už len priamo na mieste štartu.

 

Prihlasovací formulár

 

Zoznam prihlásených pretekárov